Trainingen

De trainingen vinden op afspraak plaats bij mij thuis in een eigen lesruimte of op de locatie van uw keuze.

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek worden uw wensen, behoeften en het niveau bepaald. Daarnaast wordt besproken wat het streefniveau is en waarop de nadruk moet liggen (conversatie, luisteren, uitspraak, grammatica, culturele aspecten, woordenschat etc.). Aan de hand daarvan wordt het lesmateriaal en de lesstrategie besproken.


Werkwijze

Omdat je een taal alleen goed onder de knie krijgt door veel in de te leren taal te spreken, wordt er tijdens de les zo veel mogelijk in het Duits gecommuniceerd. Zowel het uitleggen en oefenen van grammatica, het uitbreiden van de (vakgerichte) woordenschat, schrijfvaardigheid als luister- en spreekvaardigheid zijn een vast onderdeel van de lessen. Ook de culturele aspecten komen aan bod.

Referentie

Trainingservaring“Sinds maart 2012 heb ik één keer per week anderhalf uur Duitse les van Christine. Ik kom regelmatig in Zwitserland en wil daarom de Duitse taal goed kunnen spreken en schrijven. Christine geeft op een prettige, duidelijke manier les, en heeft gevoel voor humor. Vanaf het begin voel ik me ontzettend op mijn gemak. Hoewel Duits niet mijn voorkeurstaal was, heeft Christine mij in korte tijd veel geleerd und macht die Sprache mir immer mehr Spaβ en ben ik van de Duitse taal gaan houden.”

C.M. van der Burg

Christine Ruygvoorn © 2012 | Algemene Voorwaarden Vertaal- en trainingsservices Hauser, Gentiaanlaan 7, 3768 BL Soest